miercuri, decembrie 02, 2009

Sarbatori petroliste!

Ultimul meci al Petrolului a adus prima victorie dupa o serie de trei egaluri, insa nu acesta este principalul subiect al meciul. Duminica in Chiajna au venit si noi suporteri petrolisti si asta pentru ca traditia petrolista ( din tata in fiu; sau in acest caz din tata in fiica ) trebuie mentinuta.
"Am plecat la Chiajna pentru a fi alături de Petrolul, echipa noastră de suflet.", aceasta este a doua fraza a unui tata petrolist care si-a luat fetele pentru a vedea echipa sa de suflet. In mod normal nu au lipsit "celebrele" "Noi cu care suntem?" sau " E bine, am dat gol? ", intrebari cu care realmente ne-am disperat cu totii parintii pe Ilie Oana. Atunci cand tata m-a dus prima data la stadion a facut-o la un meci contra Stelei, iar, desi scorul a fost egal, Petrolul a parut echipa mai buna si in acelasi timp echipa dezavantajata de arbitrii. Starea de atunci inca ma mai face sa merg si astazi la meciuri la o varsta la care inca mi se pare mica, insa pentru Adi Dobre dragostea pentru Petrolul il face sa isi invete si urmasii, sau in cazul acesta urmasele, sa tina cu Petrolul si sa iubeasca aceasta echipa.
Probabil in exclusivitate pentru orice mijloc media petrolist astazi vom prezenta cateva poze facute de fetele sale la meciul de la Chiajna (varsta 5 ani ) si sa asteptam joi deschiderea magazinului!
Pozele de la meci facute de familia Dobre :




2 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Felicitari domnului Dobre...il asteptam la cat mai multe meciuri alaturi de Petrolul!

Dragos Trestioreanu spunea...

Are fete de... viitor Adi Dobre! Atat in privi8nta fotgrafiilor, cat si a pasiunii pentru Petrolul. Ne vin intariri!