vineri, iulie 03, 2009

Petrolul, sondajul si amicalul

Nu de mult timp pe blogul lui Dragos Patraru apare un sondaj de imagine, spun eu, prin care persoanele interesate sunt rugate sa voteze cine merita sa fie viitorul presedinte al Sc Fc Petrolul. Desi locul lasat liber de B****a va fi cu greu inlocuit, mai ales daca stam sa ne uitam la rezultatele obtinute..., pe aceasta lista apar cateva nume hilare. De exemplu Silivu Crangasu care este lider in acest moment. Pai oameni buni dupa scandalul de la Ajf Prahova noi tot nu facem nimic. Pai noi cei care, asa cum spune un inflacarat suporter petrolist, ne vrem in top 5, nu putem sa ne punem de acord sa votam si noi, chiar daca nu conteaza, ceva in mod unanim la nivel de galerie.
Deci sa-l lasam pe Crangasu - cititi ce scrie Dragos Trestioreanu despre el ca sa vedeti ce mare caracter conduce topul - si regretatul Goicea deoparte. Acum nu mai este loc pentru ei, pentru ca se vrea altceva.
VIVI L-A ALES DEJA PE BAROIAN, noi DE CE nu o facem?, chiar nu suntem in stare de nimic???
Mesajul e simplu si e menit sa va constranga sa il votati pe ginerele lui Mircea Dridea, Tiberiu Baroian, si daca nu o faceti inseamna ca nu va pasa, sincer!
In partea a doua, sambata este primul amical si din cate se pare jucatorii din ramura Sc Fc dupa ce au dus lipsa suporterilor timp de 2 ani doresc ca macar acum sa aiba si ei parte de putina atenite, pentru ca nu-i asa alde Bozga si Costache au nevoie de incurajarile noastre si poate de ce nu de trimiterea lor inapoi la origini. Lasandu-i pe blatistii de mai sus la o parte, facem si noi un apel la o prezenta sambata de la ora 11 in numar cat mai mare pentru primul amical al Petrolului. Eu unul sunt sigur ca blatistii vor zbura iar scopul nostru este sa ii facem pe noii veniti sa simta ca au venit la o echipa mare, sau daca vreti sa-i facem sa se simta ca intr-o familie.
SAMBATA ORELE 11 - ILIE OANA SC FC PETROLUL VS PETROLISTUL BOLDESTI

2 comentarii:

bufcris spunea...

Eu cred ca nu are nici o relevanta acel sondaj pentru ca multi din cei 90 care l-au votat pe Crangasu poate sunt prieteni de-ai lui, nu cred ca sunt din galerie. Multi din galerie probabil nici nu stiu (nu toti il au in lista de messenger pe Octav care sa le spuna pe cine sa voteze :D) cine este Baroian sau au aflat de curand (cum e cazul meu) si poate apucasera deja sa voteze pe acel blog (norocul meu ca eu votasem deja cu Baroian pentru ca aflasem ca si-l doreste Vivi). Asta nu inseamna ca nu suntem in stare de nimic :)
Nu are nici o importanta acel sondaj, important este ce vrea Vivi si daca el il vrea pe Baroian nu are de ce sa isi justifice decizia printr-un sondaj pe blog-ul lui Patraru :)))
In alta ordine de idei, eu nu voi fi in oras maine si imi pare foarte rau ca nu voi fi alaturi de voi pe stadion insa cu siguranta veti face spectacol ca de obicei ;)
VIVI TE IUBIM!

real plan simple ultras spunea...

@bufcris... ideea era ca nu suntem in stare sa facem ceva la nivel de galerie, adica daca nici macar ptr un sondaj fictiv nu putem vota 100 de oameni e cam clar ce putem realiza in viitor!