duminică, iulie 12, 2009

Nulitate

Meciul de sambata s-a terminat cu un 2-2 care nu a multumit pe nimeni. Desi meciul a fost amical a aratat ca aceasta echipa din Urziceni nu are fata de o campioana adevarata. A fost bine ca am putut juca cu proaspat castigatoarea competitiei interne insa nimeni nu poate uita ca aceasta echipa a promovat in Divizia a in urma scandalului de la Giurgiu sustinuta de banii lui Netoiu.
Noi am facut egal, care noi nici eu nu mai stiu pentru ca asa cum ma asteptam ce am vazut la primul antrenament a fost acelasi Sc Fc cu un antrenor nou, o conducere noua si cativa jucatori in probe, o echipa care insa isi pastreaza actionariatul si mai mult care acum reuseste sa depinda de cateva milioane dati de suporteri, suporteri care sunt aceeasi care veneau si la Sc Fc la care ne adaugam si noi "tradatorii" din latura Csm.
Da este adevarat, pentru ca echipa nu are bani, suporterii trebuie sa contribuie cu 100 de ron. Evident ca aceasta idee a venit dupa meciul de sambata pentru ca stangerea de fonduri sa se faca mai greu. Se promite ca in schimbul banilor se vor da abonamente si facilitati la noul club, insa se uita ca acelasi lucru a fost promis si in urma voluntariatului de la campania "Petrolul e al nostru". Strangerea de semnaturi care a durat atunci 3-4 saptamani a fost facuta pe banii nostri, iar atunci se spunea ca daca echipa va fi a nostra vom fi rasplatiti cu abonamente sau ca vom avea si reprezentantul nostru in conducere. Eu unul as da banii daca mi se da timp sa ii aduc in Ploiesti si asigurari ca vor ajunge acolo unde trebuie,
Se pare ca lumea inca prefera sa circule cu autobuzele date de Primarie pentru ca altfel nu inteleg de ce se promite in schimbul acestor bani "facilitati in viitoarele actiuni ale clubului"
Eu unul intotdeauna am fost pentru dat bani si platirea abonamentului dar daca anunti duminica si vrei banii pana joi atunci nu stiu cati vor fi in masura sa stranga acesti bani. Nu zic nici sa dati nici sa nu dati acesti bani pentru ca daca stam sa ne gandim poate din cei 50 de milioane isi ia Costache o ciorba prin oras sau o pereche noua de ghete pentru ca nu-i asa AVEM NEVOIE de oameni CA COstache!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e profesionism?! Sa nu ajunga Primaria sa ne puna placuta aia din centru, contra cersetorilor, si pe arena Ilie Oana!
Si daca as avea 1 milion de lei de "aruncat", tot nu i l-as da echipei domnilor Luca, Bercea, Alexandru, Marinescu, Budescu, Minciuna, Stana si altii ca ei, care vor "apara", din birouri, respectiv de pe teren, "cu cinste", din 15 august incolo, culorile noastre dragi: galbenul si albastrul! Are cineva vreun antivomitiv?

Anonim spunea...

capitalismul inseamna bani, liga I la fel. Cersetoria nu ajuta la nimic, iar orasul este bombardat, asa ca banii mai bine se duc acolo. Nu cred ca merita sa arunci milioane pe o echipa care aduce 1500 spectatori in tribuna. Poate se vor gasi 100 care sa-si ia abonament, dar pentru ce ? Sa terminam iar pe 3 sau 4 ? Sa credem iar ca naivii ca promovam ? Pana nu va investi Luca sau pana nu va da echpa altuia care sa aduca bani mai multi, nu are rost sa vorbim. 'Primaria' este investita legal pana in 2012, cum nici la alegeri nu s-a afirmat mai mult vis-a-vis de fotbal, de ce ar face-o acum, cand trebuie plusat pentru scaunul de la Cotro ? Cred ca sunteti naivi sa credeti ca echipa asta vrea in liga 1, asa ca duceti-va la Milano, Palermo sau Austria Viena. Aia poate joaca fotbal, la noi nu prea.

Prahova24hours spunea...

Din ce-am inteles nu ramane Costache la echipa :)