sâmbătă, iulie 11, 2009

Mea culpa! ... poate in noiembrie

Pe 18 iunie 2009 pe blogul lui Dragos Trestioreanu a fost publicat urmatorul articol http://sport.dragos-trestioreanu.ro/2009/06/18/ghici-ciuperca/ cu numele de: "Ghici Ciuperca". Pentru cei care inca nu au apucat sa il citeasca, acel articol continea o veste socanta pentru, spun eu, doar o parte a suporterilor. Cred cu adevarat ca se stia de acest final pentru ca nimeni nu a demonstrat contrariul pana acum. O spun si o repet, nu s-a negociat cu nicio alta echipa de liga a 2a!, si pe nimeni nu a deranjat acest lucru. Revenind insa la subiect, asa cum am spus, articolul lui Dragos privea noul actionariat de la noua echipa a Ploiestiului, pentru ca nu-i asa Primaria nu are toti banii necesari pentru a sustine aceasta echipa pe care noi o iubim. Actionariatul, conform articolului avandu-ne ca sursa pe noi, va fi detinut de Liviu Luca. Ei bine iata ca la trei saptamani de la acel articol, timp in care toata lumea a negat sub orice forma o viitoare asociere cu Petrom-ul, reimpacarea se produce, Primaria nu detine momentan nimic, si binenteles ca este si normal ceea ce se intampla.
Daca acum trei saptamani promiteam ca imi fac mea culpa daca acea stire nu se adevereste ei bine iata ca astazi trebuie doar sa constat ca preferam sa fi gresit si eventual sa recunosc asta. Dupa ce anul trecut inainte de primul meci din B, tot acest blog a avertizat asupra pericolului numit "reinvierea Astrei", iata ca si anul acesta blogul v-a adus o stire in exclusivitate, o stire la care nimeni nu se astepta, repet cred ca unii stiau de ce se intampla, dovada fiind ca eu am aflat de la niste persoane de incredere dar care nu stau in jurul fotbalului.
In plus la postarea articolului parerea majoritatii suporterilor era ca daca aceasta asociere va continua atunci ei nu vor mai veni la meciuri. Sa vedem acum sambata ce sa va hotari pentru ca sincer chiar nu vad un viitor bun cu Florinel si Edi . Data viitoare ii promit lui Dragos ca tot el va avea exclusivitate la urmatoare stire pe care o mai aflu legata de Petrolul.
Pana atunci un pop-quizz pentru cei pasionati :
Completati spatile lipsa:
Pa_a B___ea n-o p_eca /
As__ n_ e e_____ mea !

3 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Quiz-ul ala e prea greu pt. mine, ma dau batut! :)
In alta ordine de idei, asa cum ti-am zis, cata vreme la echipa asta sunt luca & bercea si restul personajelor, eu nu calc pe la stadion.
Sa vad R.P.S.U.-ul ce face...isi calca pe inima sau nu faceti compromisuri?

bufcris spunea...

Bai PH24hours, cine nu a facut nici un compromis pana acum (vorba aia), "sa arunce prima piatra" sau mai bine zis, sa nu faca niciun compromis nici de acum inainte. Nu crezi insa ca nu prea este cazul niciunuia dintre noi? Sau faptul ca in 2007 am plecat la drum cu o echipa care nu avea nici o legatura cu Petrolul din D dar pe care am considerat-o Petrolul, nu a fost un compromis?

Anonim spunea...

E rau de tot ce se intampla. Mai rau e insa ca exista oameni, care de dragul lui Rachita, accepta orice compromis. Compromisul ramane tot compromis, orice ar fi! Pacat!