marți, iulie 28, 2009

Incepe campionatul

Incepe campionatul! Binenteles ca majoritatea se vor gandi la Liga I atunci cand aud CAMPIONAT, insa de aproape 8 ani masa de suporteri petrolisti vad tintarul meciurilor din B, gandindu-se doar la aceasta competitie, sau dupa caz (asta daca esti tradator) din C. Desi este o competitie care trebuie urmarita, Liga I trebuie, parerea mea, urmarita doar din fata televizorului.
Primul meci se desfasoara pe 15 august impotriva tulcenilor de la Sageata Stejaru (va dati seama ce o sa fie in martie, pe ce stadion vom juca cu Sageata... asta in cazul in care o sa mai ramanem pana atunci)
In alta ordine de idei eu unul tin sa ma scuz pentru lipsa de activitate din ultimele doua saptamani. Desi oamenii normali au si concediu, eu unul am luat aceasta pauza fortat de lipsa de servicii a firmei de internet. Asadar fara acest serviciu nu am avut cum sa postez articole.
In al doilea rand, revenind la primul meci al echipei, vreau sa spun, sau ca sa nu fiu dur, doar sa fac o previziune pentru lunile ce vor urma:
1. Nu vom promova anul acesta (nr: an competional)
2. Bercea se va intoarce ( sau Petromul ca si sponsor)
3. Stadionul nu va fi construit nici macar in 2010
4. Si ultima care chiar sper sa nu sa intample, Vivi va fi din nou inlaturat de la conducerea echipei

Cam asta vad in momentul de fata, este clar ca nu tragem sperante la promovare, dupa cum bine observa si un actual component al echipei Astra care isi punea si casa la bataie ca Petrolul nu termina mai sus de locul 8... ghiciti voi ce jucator era... Hai Petrolul

4 comentarii:

Prahova24hours spunea...

De departe suntem cei mai chinuiti suporteri din Romania...

Alin spunea...

Alin

Alin spunea...

Scuze pentru ala de mai de sus. Sa speram ca previziunea ta nu se va indeplini :)

bufcris spunea...

Sunt de acord ca nu vom promova anul asta insa urmatoarele 3 puncte cred ca sunt prea pesimiste. :)
bercea se poate intoarce doar daca isi va lua scfc-ul si va pleca din oras, caz in care ne facem alta echipa. Nu cred ca Vivi va accepta ca Petrom-ul sa vina iar sponsor. Despre stadion nu stiu ce sa zic,daca intr-adevar se apuca in august de demolarea lui, atunci da, cred ca va fi gata macar in 2010.
Vivi nu poate fi inlaturat de la conducerea echipei pentru ca iese scandal in oras :D.
Poate am eu o viziune prea optimista (s-o fi luat microbul de la Octav) insa chiar cred ca totul va fi bine. Vorba englezului, "I've got a good feelin' about this" :D