luni, noiembrie 15, 2010

Martienii si Sport.ro

Petrolul are primul reality show din Romania. Pe langa aceasta realizare cei de la Sport.ro au dorit si mai mult sa mediatizeze subiectul, invintandu-l astazi, 15 noiembrie, pe gazda show`ului la emisiunea Pe Bune. Cosmin a reusit chiar sa faca fata celor doi moderatori, luand chiar si apararea fanilor in cateva momente.
Am urmarit cu interes atat show-ul de duminica cat si emisiunea de astazi, si am putut observa ca astazi am putut auzi replici de genul : "Astra are 5 milioane de fani, Petrolul cati are?" ; "Daca o sa vorbim despre Petrolul o sa ne scada audienta si mai mult" si favorita mea : " Fanii petrolisti sunt si stelisti".

Oare mediatizare de orice fel este buna?

2 comentarii:

R spunea...

si spectatori cati aveti ? Atat timp cat tribunele sunt goale si la Astra si la Petrolul, este o prostie sa spui ca ai atatia fani, te lauzi cu cineva care nu da nici 2 euro pe un bilet, Petrolul avand si dezavantajul ca joaca afara din oras.

pixi spunea...

deci in primul rand emisiunea de care ai zis e una care se vrea amuzanta...personal nu cred ca este deloc...din aceasta cauza au zis ce au zis

Cat despre mediatizare...pana la urma asta e problema presei romanesti...sacrifica adevarul pentru audienta si nimeni nu zice nimic pentru ca "apare la tv".
Eu inca nu m-am decis in ceea ce priveste emisiunea...astept sa mai vad cel putin un episod.