vineri, octombrie 15, 2010

A doua infrangere

Petrolul reuseste sa repete isprava de la Slatina si sa isi treaca in cont o noua infrangere. Jocul nostru a fost pe alocuri bun, insa asa cum se spune, parca Iasiul a vrut mai mult, si a si reusit. Poli deschide scorul repede dar este egalata imediat de o actiune Bozga-Oprita-Stan, ultimul inscriind in poarta goala o minge revenita din bara.
Scorul la pauza a fost 1 - 1 si sperantele erau indreptatite pentru macar o remiza la Iasi. Mai mult Petrolul a pus stapanire pe joc spre sfarsitul primei reprize insa pauza parca a schimbat raportul de forte. Iasiul face 2 - 1 si tot imediat Petrolul reuseste sa ramana in zece. Pe final Poli reuseste sa se si desprinda facand 3 - 1 in chiar ultimul minut.
Suporterii au venit in numar destul de mare pentru o zi de vineri, mai putini cei drept ca la Arad, insa cei 70 de lupi au reusit sa domine fondul sonor al intarnirii.

3 comentarii:

Romeo spunea...

ne-am bucurat prea repede cu promovarea, iata ca avem probleme si in liga II, nu numai cu Rapidul. Fara cele 3 puncte cu Lupeniul, avem sanse sa pierdem locul 1, chiar si 2.

Anonim spunea...

Stiti ce-mi pare rau??? Ca noi suntem galerie de liga 1 dar avem echipa de liga 2. Se vede lipsa unui investitor.

tomita spunea...

suntem tot pe primul loc dupa meciurile jucate astazi
arges-sibiu=1-1
ab iulia-mioveni=1-0