luni, septembrie 20, 2010

Uta - Petrolul

Pentru ca drumul de la Arad la Ploiesti este lung, eu unul nu am avut timp sa postez cele intamplate.
Meciul a fost unul in care lupii au reusit sa conduca atunci cand se credea ca nu mai pot. A fost 0 - 1, dupa reusita lui Budescu din penalty, 1 - 1, 1 - 2, gol Oprita, 2 - 2 si imedait Stan a facut 2 - 3.
Despre incidente nu prea am ce sa spun in plus decat sa stie deja. Mesajele celor de la Arad de pe romanianultras.net au captat atentia doar prin rapiditatea cu care au fost postate.
Mai mult cei din Arad nu cunoasteau exact cele intamplate, unii chiar recunoscand ca la sosirea in oras galeria petrolista a fost in mare aplaudata de cetatenii aradeni care mergeau la meci, suporterii ripostand doar dupa ce s-a lovit intr-un geam al autocaralui.
Ce s-a intamplat dupa au fost 2-3 minute in care s-au impartit pumni in stanga si dreapta, majoritatea venind dinspre latura petrolista. La final aceeasi suporteri aradeni au venit pentru a amuza si mai mult bucurosii fani petrolisti. Celebrul "Nu conteaza scorul, la m**e Petrolul" devenind deja unul dintre cele mai jignitoare replice auzite de lupi.
Mai mult ne astepam, le pietre si scandal insa nimeni nu ne-a urmarit, ne-am oprit de vreo trei ori pana la Deva, dar "reduta" era de mult acasa postand pe internet. Asta e ce sa-i faci? , urmeaza Rapidul maine si sper in seara asta si pozele de la meci.

Un comentariu:

UTA4ever spunea...

adica voi vroiati bataie?Lasa daca vroiati asta trebuia sa spuneti, nu sa ne dati ca frati pe toate site-urile.