vineri, septembrie 10, 2010

Un nou meci "acasa"


Dupa doua meciuri in deplasare, Petrolul revine " acasa ", la Strejnic. Au fost doua meciuri in deplasare, doua victorii - 0-3 la Simleul Silvaniei si 2-3 la Bacau, in Cupa Romaniei. Meciul de duminica pune fata in fata doua echipe ce au activat mai multe sezoane in prima liga, Petrolul avand un palmares mult mai bogat fata de colega de serie. Sezonul trecut s-a incheiat nefast pentru transilvaneni, ei retrogradand de pe ultimul loc din Liga 1, cu doar 26 de puncte.

Declaratie Vivi Rachita: . „Unirea Alba Iulia este, din punctul meu de vedere, una dintre echipele cu care ne vom bate la promovare. Ii ştiu pe cei de la Alba Iulia, au jucatori cu care au evoluat anul trecut in primul esalon si i-am urmarit si în acest debut de sezon. Cred ca faza de apărare este punctul lor forte, atata vreme cat au primit un singur gol in ultimele trei meciuri disputate”

La stadionul "Conpet" s-a montat o tribuna suplimentara pentru galerie, iar pretul unui bilet in acest sector este de 8 lei. Meciul de duminica va incepe de la orele 12.00, fiind transmis de noul post de televiziune, Dolce Sport.

4 comentarii:

Petrolistul spunea...

Sper sa adaugam inca o victorie la cele 3 meciuri.
Hai PetrolulE!

Anonim spunea...

Un meci dificil cu o contracandidata in care ar fi ideal obtinerea celor 3 pct.Bafta baieti

real plan simple ultras spunea...

@laur_fcp Felicitari pentru prima postare.
Eu zic ca batem

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Laurentiu ramane acelasi copil de mare talent, cu idei frumoase, originale. Felicitari! Petrolul are suporteri frumosi. Bravo! De aceea, nu am inteles deloc de ce s-au "dezlipit" de Petrolul, in urma cu 3 ani. In fond, mereu a fost acelasi Petrolul! Hai, singura diferenta sa fi fost doar la nivel de conducere tehnica. Sau doar acesta a fost singurul motiv al indepartarii unora dintre cei mai grozavi ultrasi, dar nu numai, din Romania, de echipa lor de suflet? Bine ca, acum, s-au regasit cu totii, laolalta, cei care patroneaza, cei care conduc, cei care antreneaza, cei care joaca si cei care incurajeaza Petrolul! Se vorbeste despre promovare ca despre un vis. De ce? Eu zic sa inceapa de pe acum pregatirile pentru Liga I, fiindca Petrolul este promovata! Nici macar nu mai trebuie ghilimele! Ar mai fi doar doua amanunte de luat in calcul: situatia juridica si datoriile la ANAF. In rest, vai de mama Stelei, a lui Dinamo, a Rapidului, ca restul nici nu va mai conta in Liga I, atunci cand va reveni Petrolul!