duminică, septembrie 12, 2010

Inca o victorie importanta

Veniti din prima liga, echipa din orasul Marii Uniri, a venit la Ploiesti cu gandul la toate cele trei puncte. O duminica de toamna cu un soare placut, dar si cu un vant specific unei zone de camp deschis, a indemnat cat mai multi suporteri ai echipei noastre mult iubite sa vina pe arena din Strejnic. Tribuna era plina ochi, iar cele 2 tribune mobile de asemenea.
Arbitrul un zalauan care mai tot timpul i-a menajat pe jucatorii Unirii a cam tras de par unele faze. Dar mingea este rotunda iar cei mai buni castiga.
Prima repriza a fost una cu multe atacuri la poarta lui Rotaru care a scapat de gol ca si camila prin urechile acului. Nici adversarii nostrii nu au fost mai prejos, mai ales pe laterale unde dezvoltau un joc periculos. Marinescu a avut o misiune destul de grea, dar azi a fost OMUL MECIULUI aparand in unele situatii dificile.
Intrati la vestiare si cu un scor alb pe tabela si fani infocati, petrolistii au intrat in teren cu o alta palarie.
Nici nu au trecut bine 6 minute din repriza a 2 a ca Fl. Dumitru este faultat pe partea dreapta. Budescu executa lovitura libera cu un gol la finalizare.
Glontul ne-a trecut pe la ureche cand un uniristul Szabo trimite o "ghiulea" dar "pantera" Marinescu retine balonul din vinclu.
Inca o lovitura libera executata de Bude, dar mingea ajunge in bratele portarului care din fericire scapa mingea iar Oprita este pe faza si impinge mingea in poarta, in minutul 71.
Meciul s-a terminat cu atacuri repetate ale ploiestenilor.
Scor final 2-0, iar Petrolul se mentine in fruntea clasamentului cu 9 puncte si 9 goluri.
Urmatorul meci va fi in compania celor de la UTA Arad.

2 comentarii:

Petrolistul spunea...

un meci bun facut de Petrolul. Hai cu victoriile, lupiiiii !

real plan simple ultras spunea...

@petrolistul Sa spunem ca bun, insa adversarul a dat o replica consistenta chiar daca victoria a fost la zero.