luni, septembrie 06, 2010

Deplasare Bacau

Petrolul intalneste maine echipa de liga a treia, Fcm Bacau in Cupa Romaniei. Acesta este ultimul tur in care se vor duela doar echipe din esaloanele secunde, ceea ce face din acest meci unul foarte important in incercarea Petrolului de a aduce o echipa de liga 1 la Ploiesti, a se citi Strejnic in cazul de fata.
Deplasarea la Bacau se va face cel mai probabil cu trenul. Pana acum nu au aparut informatii legate de autocare, asa ca cel mai probabil gara se va umple de petrolisti ce vor pleca la Bacau pentru meciul de Cupa.
Anul trecut meciul de campionat dintre cele doua formatii a insemnat momentul zero al formarii noii echipe, atunci echipa a jucat extrem de bine, impunandu-se la final si multumind galeriei venite de la Ploiesti.

Pana maine vezi aici ce s-a intamplat anul trecut la Bacau, reciteste despre incidentele cu masinile, despre celebrul Ale ale, Petrolul ale ale, sau despre trenuletul din tribune...
http://rpsu.blogspot.com/2009/10/ale-ale-petrolul-ale-ale.html

2 comentarii:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Cum Sechelariu nu prea are bani, iar SC FC Petrolul are (vezi acceptarea evolutiei in Seria a II-a), e clar ca se va primi o divizionara A la Strejnic. Ramane de vazut sa nu se intample si atunci cum a fost cu CSM FC Ploiesti, atunci cand a jucat, pe "Ilie Oana", cu Universitatea Craiova!

real plan simple ultras spunea...

@Dragos, Da ai dreptate, buna gura de oxigen a oltenilor atunci, macar s-au intors cu un geam spart la Craiova...