duminică, decembrie 06, 2009

Final de tur !


Petrolul a incheiat ieri (nr. sambata 5.12 ) primul tur de campionat fara B****a, reusind doar un egal in fata satenilor de la Branesti, scor 0 - 0. Sustinuti de un public frenetic, ploiestenii au ratat mult, chiar foarte mult, facandu-i pe aceeasi sateni sa se bucure ca de aur pentru acest egal la sfarsitul jocului.

Imediat dupa meci, Vivi Rachita a intrat in direct la Telesport pentru a vorbi despre acest "derby" de sfarsit de an. In primul rand Vivi a recunoscut ca Branestiul se afla pe merit pe locul I, insa asta nu inseamna ca astazi meritau sa plece cu un egal de la Ploiesti. Tot Vivi, si tot in aceeasi interventie, a declarat ca acum este dedicat Petrolului si ca se uita la liga I ca orice telespectator si ca nu are vreo favorita in aceasta liga! (nr. raspunsul a venit in urma unei intrebari idioate a celor doi jurnalisti din platou, care s-au gasit sa intrebe de Craiova - Steaua in loc de Petrolul )


Pe fcpetrolul.ro Vivi a declarat urmatoarele : "A fost un meci de lupta si sunt multumit de atitudinea jucatorilor. Au realizat ce inseamna sa joci la Petrolul, au aratat ca vor si cred ca acesta este lucrul cel mai important, ca nu mai sunt jucatori care se dau la o parte de la efort. Pentru mine, insa, cea mai mare multumire din acest tur de campionat o reprezinta faptul ca publicul s-a intors aproape de echipa. Suporterii ne-au sustinut chiar si atunci cand n-am avut rezultate, au inteles ca atat putem in momentul de fata"
Nu ramane decat sa multumim si noi echipei ca ne-a facut sa ne intoarcem la Petrolul si ca de ce de abia de acum inainte putem spera la un viitor plin de performante, pana atunci Rpsu va ureaza sarbatori petroliste !

2 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Cel putin repriza a doua am trait-o a cote inalte! Iar la final cand l-am vazut pe Kosici plangand si sarutand stema mi s-a facut pielea gaina pe mine! Una peste alta sunt multumit de acest tur...echipa a jucat numai pe teren si a aratat ca-si doreste victoria, iar publicul s-a reintors langa echipa...sa nu uitam deplasarile de la Snagov, Breaza si Buzau unde am fost in jur de 300!

P.S. Mersi de link! :)

Laurentiu spunea...

Sarbaute placute tuturor! R.P.S.U. Team va ureaza tot ceea ce vreti voi! Ce bine ca ai facut poza la banner:D. Hai sanatate si sper ca noul an sa fie cel mai bun pentru F.C.P. Ps: Realizez steaguri de mici dimensiuni, cusute,! Sa mananca si eu o paine!