joi, noiembrie 06, 2008

Mai avem 4 meciuri!

Seria de trei meciuri de foc a trecut,acum lupii se pot relaxa acasa cu un meci impotriva echipei a doua a bacaului,stiinta. Elevii lui Vivi au trecut excelent peste o etapa cu o intermediara si acum se pregatesc pentru meciul de acasa cu Ceahlaul decisiv pentru determinarea ocupantei locului 1. Desigur meciul de sambata va avea si o incarcatura emotionala pentru adevaratii fani ploiesteni, Tavi Grigore, unul dintre marile simboluri ale petrolului, revine in calitate de antrenor pe Ilie Oana. Desi va mai avea o vizita pe acest stadion doar de aceasta data Tavi va putea fi salutat de fanii petrolisti.
Ne ramane in minte ca un fotbalist fara greseala ce a renuntat la tot pentru Petrolul, este un exemplu unic de devotament pentru culorile clubului si a ramas ultimul atunci cand echipa a fost dezafiliata. Cu el s-a obtinut ultima promovare insa tot el a fost acela care nu a vrut sa se amestece in campania Petrolul e al nostru atunci cand a fost rugat de fani la Targoviste. Ramane totusi un caracter impresionant ce a reusit prin munca sa devina unul dintre cei mai buni fundasi din lume, aflandu-se intr-un clasament mondial in primii 100, pe langa aceasta aflandu-se si pozitia nr 6 in topul fotbalistilor cu cele mai multe prezente in divizia a, binenteles toate la petrolul. Un adevarat simbol ce merita respectat.
Intalnire cu tavi va fi una emotionala insa acest lucru va trebui depasit deoarece ne intereseaza doar cele trei puncte. Urmeaza galati si apoi marele derbyy cu pinalti. Hai Petrolul!!!

Niciun comentariu: