sâmbătă, noiembrie 01, 2008

Am castigat la un gol diferenta




Acum 30 de minute s-a terminat partida dintre dinamo2 si Fcp, castiga dupa cum se astepta de oaspeti cu 4 la 3. Meciul a fost unul nebun , Petrolul incepand tare insa ratand din interiorul careului,pe contra dinamo obtine un penalty si scorul devine astfel 1-0. Petrolul pune mingea la centru si la primul atac serios reuseste egalarea ce nu va avea sa dureze mult deoarece gazdele au vrut sa dea impresia sa isi vand pielea scump,reusind sa mai marcheze inca o data. Petrolul o ia de la capat si reuseste in minutul 25 sa aduca scorul la 2-2 pentru ca pana la pauza tabela sa inregistreze un 2-3. Desprinderea se face insa dupa pauza atunci cand Ciobanu reuseste sa-si treaca in cont un hat-trick, moment ce declanseaza si retragerea lupilor. O retragere deliberata ce a permis cainilor sa mai marcheze totusi odata. O victorie ce face bine echipei,in conditile in care toate contracanditatele au castigat astazi.

Omul meciului a fost ciobanu (3 goluri) pe langa el il mai remarc doar pe Alexe care spre sfarsit a luat un cartonas rosu stupid si va lipsi etapa viitoare. Asadar ne asteapta acasa un meci greu prin prisma faptului ca nu il avem pe cel mai bun jucator al nostru, dar va reveni Cristi Vlad. Prin absenta lui Cristi de astazi am inregistrat si o premiera japonezul Taka pentru prima data capitan.
Peste 150 de fani la meci. Numarul lor a fost un pic mai mare decat cel de la Progresul, insa devotamentul a ramas acelasi. Binenteles ca nu au lipsit incidentele cu dinamovisti, acestia din urma venind pe scandal la meci. Galeria noastra a fost inca o data avertizata ca va fi evacuata si doar un miracol a facut sa vedem meciul pana la final, desi in a 2a repriza s-a aprins si o torta. Din cate am inteles fanii dinamovisti au fost fugariti de catre jandarmi pana spre iesirea stadionului si prinsi pentru a li se lua datele. Tin sa evidentiez ca masurile de siguranta la acest meci au fost sporite avand in vedere ca diseara este meciul furaciunilor.

Niciun comentariu: