luni, noiembrie 19, 2012

Puncte cu titlu gratiut

Cronica etapei apuse nu am mai facut-o de mult pe blog dar cred cu tarie ca este cazul sa reincepem. As dori ca macar acest punct de informare sa isi pastreze particularitatile petrolismului de rit vechi.

Un meci recomandat tuturor pariorilor, asa a fost Petrolul - U, din ultima etapa. 1 pauza 1 final, victorie pe deplin meritata a noastra. Acum intrebarea multora este:
Daca fotbalistii veniti de la U in vara au venit cu titlu gratuit de ce nu si punctele sa poarte aceeasi forma legala. Sunt sigur ca cei din Cluj nu au blatuit meciul pentru ca asta ar fi insemnat sa primeasca si ceva in schimb. Eu o consider ca o ultima ofranda pentru sacrificiul cautarii sau scaparii de un patron, indiferent cu ce litera exotica isi incepe el numele.

Am citit de curand un pamflet despre victoria noastra. As vrea doar sa citez:

După transferul celor 15 jucători cu 0 lei de la U Cluj la Petrolul, Florian Walter mai pregăteşte un tun: diseară el va transfera, tot fără bani, 3 puncte de la U Cluj la Petrolul, cu ocazia meciului direct dintre cele două echipe. „Doar de aia deţin două echipe în aceeaşi Ligă, ca să trimit puncte de la una la alta”, a explicat Walter. 

Comentarile le gasiti pe sursa, va atentionez doar ca sunt mult mai acide...
http://www.timesnewroman.ro/sport/8264-florian-walter-va-transfera-cu-0-lei-3-puncte-de-la-u-cluj-la-petrolul-in-meciul-direct-de-diseara

Ideea este urmatoarea, asa cum toti am fost revoltati in cazurile Craiova sau mai nou dosarul transferurilor la fel ar trebui sa privim si situatia diicot. 

Hai Petrolul


Niciun comentariu: