luni, octombrie 13, 2008

O deziluzie!

Articolul a fost scris imediat dupa meci insa din lipsa mijloacelor de postare l-am pus doar azi. Astazi (nr sambata) . Petrolul a suferit unul dintre cele mai rusinoase egaluri, si asta in fata unei formatii care ne-a blocat drumul spre liga 1 acum 3 ani. O deziluzie asa s-ar putea caracteriza scurt meciul de sambata, un joc haotic fara nici o sansa de victorie. Un rezultat care nu si-a meritat publicul nici de aceasta data. Nu am castigat si am inregistrat primul egal de pe Ilie Oana din era "csm"
Intr-o zi in care selectionata Romaniei a demonstrat inca o data ca nu este nationala romanilor, Fcp a egalat o formatie fara identitate pe scena fotbalului romanesc. Bine determinati si cu un joc curajos dunarea a surprins prin forta cu care a revenit de la 1-0. Titularizarea lui Iatan nu a fost una inspirata, mai mult fortat de absente Vivi a rulat aproape tot lotul in aceasta partida. Egalul de la pauza(1-1) nu a trezit deloc spiritul jucatorilor, au adormit si mai mult in a2a repriza in care Rohat paseaza pentru 1-2, semnand astfel inceputul cursei de egalare. Din fericire aceasta a venit dar victoria ramane reportata. Sa speram ca marti fcp va castiga potul cel mare, spaland unele din greselile de la acest meci.
Sambata la meci s-au pus in vanzare si biletele pentru Craiova, pretul lor fiind de 5 ron. Epuizarea lor a fost una rapida, aproximativ 800 de persoane cumparandu-si biletul de intrare in pauza meciului.
Meciul va fi maine pe batranul Ilie Oana incepand cu ora 14:30
FC Ploieşti: Iatan, Brujan, Rohat, Mihalache, Crăciun, Seto, L. Mihai, Cataramă, V. Gheorghe, Gafiţa, Şt. Ciobanu

Niciun comentariu: